logo
logo

A/B testen

Vergelijkende analyses die de inzichten ontwikkelen die je nodig hebt om je bedrijf optimaal te laten groeien

Oplossing Beeld
Oplossing Beeld
Oplossing Beeld
Oplossing Beeld

Bestaande systemen versterken

  • Het monitoren en evalueren van bestaande praktijken geeft ons inzicht in de behoeften van de klant. We draaien Google Analytics en SEMrush om pagina's met hoge drop-offs en lage conversies te identificeren, zodat we er winnaars van kunnen maken. Promoguy verzamelt de informatie die je nodig hebt om je doelen te realiseren en een pad te bouwen voor sterkere groei.
Oplossing Beeld

Praktische informatie

  • Verwijder het giswerk uit uw websiteoptimalisatie en laat de cijfers voor zichzelf spreken. Meet de impact van elke verandering en kwantificeer de mate van betrokkenheid om een sterkere marketingaanwezigheid op te bouwen. Het is de beste manier om marketing, UX-ontwerp en zoveel andere elementen van uw online activiteiten te verbeteren.
Oplossing Beeld

Voortdurende verbetering

  • Onze testactiviteiten zijn waakzaam. Ze controleren de resultaten en geven voortdurend inzicht in nieuwe ontwikkelingen. Omdat veel factoren in de loop der tijd kunnen veranderen, zorgt dit ervoor dat pagina's steeds minder effectief worden. Van gebruikerservaring tot esthetiek en trends, we onderzoeken alle mogelijke routes om de best practices op te sporen.

Laten we dit samen doen

Singel 542 1017 AZ
Amsterdam
Nederland