logo
logo

Betaald sociaal

Helpen bij het navigeren door sociale media en de vele veranderende trends om uw online aanwezigheid te versterken

Oplossing Beeld
Oplossing Beeld
Oplossing Beeld
Oplossing Beeld

Sociale-mediamarketing op alle schalen

  • Als de nummer één marketingtool van het afgelopen decennium zijn sociale media breder dan elk ander communicatiekanaal. Dit komt omdat het een bron kan zijn van campagnes van verschillende grootte en verschillende mediaformaten. Wij creëren strategieën om het in te zetten in alle verschillende marketingvectoren.
Oplossing Beeld

Onderzoek door eerste & derde partijen

  • We gebruiken alle beschikbare informatiebronnen, verzamelen directe gegevens en voeren primair onderzoek uit. Met meerdere partners hoog in de branche is ons onderzoek grondig en effectief. We bouwen aan uw social media-strategie met meerdere informatiekanalen en de hulp van in- en externe expertise.
Oplossing Beeld

Maak gebruik van elk belangrijk platform

  • Elk platform is anders en vereist dus een andere aanpak. Bovendien willen klanten verschillende facetten van hun bedrijf belichamen op verschillende social media-kanalen. We stemmen onze diensten af op de specifieke behoeften van elk platform, waarbij we het hele scala aan benodigde stijlen hanteren. Formeel, ludiek, informatief etc., waarbij we ons werk baseren op context en inhoud.

Laten we dit samen doen

Singel 542 1017 AZ
Amsterdam
Nederland