logo
logo

Geavanceerde attributie

Optimaliseer uw media-ecosysteem voor maximaal effect

Oplossing Beeld
Oplossing Beeld
Oplossing Beeld
Oplossing Beeld

Voorbij de laatste klik

  • De reis van de consument omvat veel meer dan alleen de bestemming. Bij elk overzicht van consumentengedrag moet rekening worden gehouden met meerdere complexe factoren en moet worden bekeken hoe deze zich afspelen bij elk interactiepunt. Samen kunnen we vaststellen welke paden de algehele bedrijfsprestaties verbeteren en gebruikers helpen dieper in de conversietrechter te duiken.
Oplossing Beeld

Procesinzicht gemakkelijk gemaakt

  • Met onze geavanceerde attributiediensten krijgt u inzicht in elke kleine schakel in de keten die verdere betrokkenheid of conversie stimuleert, zodat u uit de eerste hand kunt zien hoe alles in elkaar steekt. Een analyse van uw systemen vereist meer dan alleen de attributie van de laatste klik, aangezien de moderne klant veel complexer is in zijn acties. Herzie en ontwikkel je eigen processen met diepgaand inzicht.
Oplossing Beeld

Doelgericht onderzoek

  • We helpen klanten bij het aanpakken van hun huidige en toekomstige behoeften op een aantal verschillende gebieden. Van het verhogen van de verkoop tot het verbeteren van de media-efficiëntie en het volume, we testen procedures rigoureus en ontwikkelen de beste middelen om precieze doelen te bereiken. We richten ons op het verhogen van de totale waarde en het vereenvoudigen van aankooptrajecten voor klanten.

Laten we dit samen doen

Singel 542 1017 AZ
Amsterdam
Nederland