logo
logo

Site- & UX-beheer

Elk interactiepunt optimaliseren en ervoor zorgen dat de reis van uw klant zo soepel mogelijk verloopt

Oplossing Beeld
Oplossing Beeld
Oplossing Beeld
Oplossing Beeld

Gebruikerservaring als strategie

  • UX gaat niet alleen over het vergemakkelijken van de reis van de klant, het zit ingebakken in de perceptie van je merk. Wij geloven dat het vergemakkelijken van elk interactiepunt ook deel uitmaakt van de service die elk online bedrijf biedt. Klanten voelen zich alleen geroepen om terug te komen als de weg naar hun aankoop of dienst soepel verloopt. Onze garantie is dat we alles optimaliseren tot aan het verkooppunt.
Oplossing Beeld

Testen en voortdurende verbetering

  • Optimalisatie is geen one and done deal. Het vereist feedback en tests om het best mogelijke systeem te creëren en ervoor te zorgen dat elk contactmoment met de klant positief is. Van de kleinste microcopy tot de hele architectuur van de site, onze input kan uw online activiteiten stroomlijnen met tests en feedback van consumenten.
Oplossing Beeld

Meetbare resultaten & analyse

  • In ons proces realiseren we ons dat gebruikerservaring en websitebeheer middelen zijn om een doel te bereiken. Door doelen te stellen met meetbare resultaten, verbeteren we tot we erin slagen om aan de behoeften van het bedrijf te voldoen. Dit kan van alles zijn, van CRO tot gebruiksvriendelijkheidstests tot CTR. Elke pagina heeft een ander doel en moet worden gemeten met verschillende succescijfers die passen bij de context.

Laten we dit samen doen

Singel 542 1017 AZ
Amsterdam
Nederland